Skip to content

BIG FAT SNAKE – BANDET

ab

Anders Blichfeldt

Født 9. November 1963.

Sanger, guitarist, og komponist i Big Fat Snake.

Anders Blichfeldt voksede op i Hundested som søn af Peter og Jane Blichfeldt, sammen med søsteren Lena. Har siden 1988 været gift med Marina. Sammen har de børnene Thomas, Jakob, Benjamin, og Alma. Som barn spillede Anders spillemandsmusik på violin, og senere kontrabas, men det var guitaren der for alvor fik Anders igang i teenageårene. I forskellige bands med navne som Poltex, Rockuld, Zut Alors, Syren, Gordon and the dentists, Rocking Bo and the babes, og The Werners, formedes Anders’ stemme og guitarspil.

I 1990 var både tiden og Anders klar til Big Fat Snake, der siden har dannet hovedbase i Anders’ karriere. Anders har skrevet mere end halvdelen af Big Fat Snakes sange, med sange som Female Voice, Bonsoir Madame, Sittin’ in a window, som nogle af de mest kendte.

Inspireret af så forskellige sangere som Ray Charles og David Coverdale, har Anders’ stemme fundet sin plads på toppen af den danske rockscene. Man er aldrig i tvivl om hvem der synger når Anders synger.

Sideløbende med Big Fat Snake, har Anders Blichfeldt lavet 3 soloalbums. “UNO” i 2001, “Club Kai”, i 2002, og “Born to be blue” med DR Bigband i 2005. Anders medvirker desuden på en lang række projekter, og i duetter med bl.a. Sanne Salomonsen, Søren Sko, Alberte Winding, og Esther Brohus.

Anders Blichfeldt vandt med sin kraftige og sjælfulde stemme en Grammy som Årets sanger i 1998.

I de senere år er Anders Blichfeldt også blevet kendt som en populær foredragsholder, der ærligt fortæller om sit liv og sine sange.

aj

Asger Steenholdt

Født den 6. oktober 1964 i København.

Asger Johannes Steenholdt er musiker, konceptudvikler og foredragsholder.

Som medlem af Big Fat Snake siden 1997 har Asger først spillet bas i 12 år og er siden skiftet til guitaren. Udover musikmatematisk gymnasium har Asger studeret på Bass Institute of Technology i Los Angeles, U.S.A., og Rytmisk Musikkonservatorium, København, og han har tidligere spillet med James Thomas, Nicolai Steen, Lars H.U.G., Dr. Dante´s “Gasolin”, Loveshop, Savage Rose, Tamra Rosanes, Caroline Henderson, Linie 3 og mange andre.

Hovedvirket for Asger er i Big Fat Snake, og sideløbende arbejder han med andre musikalske projekter – bl.a. et koncept inden for meditation og mindfulness hvor man i sit fokus støttes af musik – se mere på www.meditation-concert.com.

Asger er også uddannet mediator, hypnoterapeut, kunstgrebsinnovatør og Six Thinking Hats© instruktør, og hans speciale er at bringe musikkens mindset og metodik ind i erhvervslivet, hvor han afholder workshops og underviser i kreativitet, kommunikation og samarbejde.

pete

Pete Repete

Født den 15. juni 1955 i København.

Instrumenter: Keyboards, Hammond Orgel, Piano.

Tidligere medlem i: Repeat Repeat, Rattlers, Malurt, Michael Falch, C.V. Jørgensen, Sanne Salomonsen og meget mere.

Startede i bandet Patria, hvor Repete som 17 årig blev tildelt Statens Kunstfonds Musikpris.

Begyndte efter endt studentereksamen på et jurastudium som dog hurtigt blev udskiftet med flere Tysklands og Norgesturnéer i det norsk/amerikanske band Rattlers, med pladeudgivelse i Tyskland 1978. Malurt gendannes i 1990 og Peter Viskinde etablerer kontakten til Big Fat Snake. Malurt langtidsparkeres august 1994.

Pete holder foredrag og laver musik til film og teater.

Medvirkende på et utal af musikudgivelser gennem tiden. Big Fat Snake siden ‘ 91.Tidligere medlem eller indspillet med: Repeat Repeat, Rattlers, Malurt, Michael Falch, C.V. Jørgensen, Sanne Salomonsen, Lis Sørensen, Lars H.U.G., Elvis Presley´s TCB Band, Erik Grib, Henrik Strube, Poul Krebs…

Se mere på:
peterepete.dk
piprepip.com
paindrops.dk 

jf

Jens Fredslund

Født den 22. Marts 1960 i Dortmund.

Uddannelse: HF, Kunstgrebs innovation.

Instrumenter: Trommer, Bas.

Har spillet i / med: Bon Bon, Alberte, Back to Back, Morten Remar, Maria Montell og Busborg. I en periode med i Peter Viskinde’s band Doraz som ledte videre til Werners Verdensorkester med Anders Blichfeldt som forsanger. Arbejder derudover med teambuilding og undervisning i trommer og samspil.

Er desuden aktiv som Unicef ambasadør og som kapelmester for eget orkester.

morten

Morten Jakobsen

Født den 20 marts 1973.

Musiksproglig student og uddannet fitness-intruktør.

Instrumenter: El-bas, kontrabas, bas-synth og kor

Startede med at spille orgel og trommer som 9 årig, men “læste videre” til bas og har / har haft stor succes som “sideman” ( musiker der hyres ind, af skiftende solister / bands, til enkelte eller flere koncerter )
Efter at havde været en fast del af Sanne Salomonsen´s orkester i 8 år ( med 2 års pause pga. udenlandsophold ), stod Big Fat Snake og manglede en bassist; kemien og sammenspillet blev prøvet af og Morten har siden 2009 været en fast del af Big Fat Snake !

Har spillet med / været en del af : MOMB, Sanne Salomonsen, Nikolaj Steen, Søs Fenger, Hanne Boel, Andrew Strong, Nikolaj Christensen, tourneret med Robben Ford (US)

Arbejder / har arbejdet en del med teaterforstillinger, hér kan bl.a. nævnes :Elsk mig I Nat ( + X mas ) Østre Gasværk / Tivoli, ´69 – Holbæk Teater / DK Tour. Grease – Tivoli / Århus Musikteater, Søren Østergaard´s Tivoi Varieté m.fl. – Glassalen Tivoli.

Back to top